Efterår sammen med Delta 14

Delta 14 Touring

THE ULTIMATE IN LIGHT-WEIGHT TOURING. 

Delta 14 er en meget vel udstyret kajak, har masser af plads til opbevaring og tilbyder ultralet håndtering på og uden for vandet. Den lange vandlinje og det moderat V-formede skrog giver en imponerende kombination af hastighed og stabilitet, og inspirerer både nye og erfarne roere. Kajakken er designet til at padle under næsten alle forhold og er det perfekte valg til dagture så vel som ture over flere dage. Kajakken har Deltas egen udviklet Press-Lock luge system, multi-position Contour II Seat System og dagsluge på frontdæk.

DELTA'S DAY HATCH
Delta Kayaks Day Hatch er perfekt placeret til at opbevare de ting, du gerne vil have tæt på dig under roturen. Dækslet er lavet i det samme hårde ABS plast som det øvrige skrog og er forsynet med en dobbelt tætning i blød elastomer. En vulstpakning der lukker på luge karm og en læbepakning der lukker mod skrog. Af og påsætning er nem og klart defineret. Det hårde dæksel er med til at styrke dækket som en enhed under belastning.
Bemærk: Elektronik skal opbevares i en vandtæt kasse eller taske

Delta 14 er en rorkajak og er på lager i farven red og sunset. Vejledende udsalgspris inkl. moms 14.995,- DKK. 

​TOURING PERFORMANCE. EXPEDITION CAPACITY

Delta's Touring-kajakker, er elsket af nybegynder-til-avancerede roere, det er komfortable krydsere og kan prale af en enestående opbevaringskapacitet til de længere ture. Kajakkerne tilbyder forudsigelig ydeevne og enestående stabilitet og er mere tørre at ro end andre både i deres klasse. Den lange vandlinje og det moderate 'V-formede' skrog og den markerede kant giver en imponerende kombination af hastighed og stabilitet, og vil inspirere roeren under næsten alle havforhold.