Find den rigtige kajakmodel

Find den rigtige kajakmodel 

​Ligesom mennesker er forskellige kommer Delta kajakker også i forskellige former og størrelser, hver med deres egne unikke kvaliteter.  
 Denne beskrivelse er for at give en fornemmelse af, hvilken Delta Kajak der er bedst egnet til hvad og til hvem.   

​ADVENTURE REC - EXCEPTIONEL STABILITET - UOVERTRUFFEN GLÆDE.

yd kajakkernes ultralette skrog. De uovertrufne tracking, hastighed og stabilitets egenskaber der tilbydes i denne serie kajakker med "Fusion Hull-designet", gør at de er det perfekte valg for begyndere, lystfiskere eller bådejere der er på udkig efter en let kajak, der tilbyder rigelige opbevaringsmuligheder, og er lette at padle.

​LIGHT TOURING - ULTRALET YDEEVNE - FREMRAGENDE ALSIDIGHED.
Deltas Light Touring kajakker er et godt valg til begyndere eller let øvede roere, der leder efter bedre ydeevne i en mindre letvægtskajak. Med masser af opbevaringskapacitet til overnatnings eller weekendture tilbyder kajakkerne en hurtig og responsiv håndtering, med en høj grad af stabilitet under alle forhold. Den komplette dækfitting gør disse smukke små både til "mini-havkajakker"

TOURING PERFORMENCE - TOURING YDELSE - EXPEDITIONKAPACITET.
Delta's Touring kajakker er elsket af nybegynder og mere rutinerede roere, og er komfortable krydsere der kan prale af en enestående laste volumen til de længere ture. Kajakkerne tilbyder forudsigelige egenskaber og enestående stabilitet, og er langt mere tørre at ro end andre både i deres klasse. Den lange vandlinje og det veldesignede 'V-formede' skrog giver en imponerende kombination af hastighed og stabilitet, og det vil understøtte padlerens tillid til kajakken under næsten alle vejrforhold.

​PERFORMANCE TOURING - AVANCERET YDELSE - BYGGET TIL EVENTYR
Optimal afbalanceret ydelse er det, som Deltas Performance Touring Kajakker handler om. Uanset om man ror kilometer efter kilometer på lange ture eller leger i brændingen, gør disse kajakker det med præcision og ynde. Et lavt 'V' formet skrog, moderat rocker og fint afstemt form mødes og får disse fremragende både til at imponere på vandet.